بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 3
کل بازدید : 92908
کل یادداشتها ها : 24
1) استفاده هر چه بیشتر از نور خورشید ( روشنایی طبیعی روز )
2) در صورت امکان استفاده از پرده های نازک وتور و عدم جلوگیری از نور روز
3) پاکیزه نگه داشتن شیشه های پنجره ها برای عبور نور طبیعی
4) چیدن وسایل در اتاق به گونه أی که بازدارنده نور روز نباشند
5) با استفاده از پنجره های بلند و شیشه أی ، در دیوارهای اتاقهای اداری و مانند آن می توان فضاهای میانی ساختمان را از روشنایی کافی برخوردار کرد .
6- کاربرد صحیح لامپهای فلورسنت
7- استفاده کمتر و سنجیده تر از لامپهای رشته أی ( به سبب تولید گرمای زیاد )
8- در فصل تابستان ، بهتر است تا حد امکان لامپهای رشته أی را خاموش نگهداریم زیرا روشن کردن یک لامپ رشته أی به مترله روشن کردن یک بخاری برقی کوچک است .
9- استفاده از روشهای پرتوافشانی فنی ، اقتصادی و بهداشتی
10- توجه به استانداردهای روشنایی
11- چنانچه محل کار یا موضع کار نور بیشتری نیاز داشته باشید ، مقدار نورعمومی ( روشنایی سقف اتـــاق ) را می باید کمتر در نظر گرفت و از نور موضعی استفاده کرد .
12- نور موضعی بدون نور عمومی بهداشتی نیست و برای سلامتی چشم مضر است ، زیرا در چنین حالتی چشم به سبب اجبار در انطباق خود با روشنایی زیاد موضع کار و تاریکی اطراف خسته می شود لذا استفاده از هر دو ضروری است .
13- تمیز کردن مرتب لامپها و پاکیزگی حبابها و پرتوافشان ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است ، براثر غبارگرفتگی لامپها حبابها و پرتوافشانها ، روشنایی موثر از 15 تا 25 درصد کاهش می یابد . از این رو غبارزدایی لامپها در کارخانه ها و مراکز تجاری اهمیت بیشتری دارد .
14- استفاده از رنگ آمیزی روشن برای دیوارها ، سقف و چارچوب در و پنجره
15- کاربرد فراوان لامپهای فلورسنت و کم مصرف در مراکز تجاری
16- استفاده از کلیدهای زمان دار در راهروها و محلهای عبور و خاموش نمودن چراغ فضای بلااستفاده
17- استفاده از لامپهای با توان الکتریکی مناسب در فضاهای بسیار کوچک نظیر راه پلکان ، دستشویی و حمام و مانند اینها
18- تعویض حبابهای شکسته و فرسوده لامپهای فلورسنت درساختمانهای اداری ، تجاری و مانند آن
محققان دانشگاه "آمهرست ماساچوست" با بودجه وزارت انرژی آمریکا توانستند با کشف این میکروب جدید ساختاری تازه از پیلهای سوختی میکروبی (MFC) را ارائه کنند که انرژی خروجی حاصل از آنها هشت برابر پیلهای سوختی میکروبی فعلی است.
این باکتری "ژئوباکتر" نام دارد. ژئوباکترها نوعی از میکروبهای دوستدار رسوبات هستند و رشته های مو مانند آنها می توانند در تولید برق از گل و لای و فاضلاب کمک کنند.
قطر رشته های مو مانند ژئوباکتر بی نهایت باریک بوده و تنها سه تا پنج نانومتر یا در حدود 20 هزار برابر نازکتر از یک تار موی انسان است.
این رشته های ژئو باکتر می توانند در تشکیل نوارهای زیستی کمک کنند. این نوارها قادر به انتقال الکترونهایی هستند که در خاک و رسوبات وجود دارند.
براساس گزارش tce today، این دانشمندان موفق شدند ژئوباکتر را روی یک الکترود گرافیت در حضور استاتها رشد دهند و پس از آنکه از تجمع این باکتریها نوار زیستی به دست آمد از این نوار، الکترون را از طریق نانو سیمها انتقال دهند و از این انتقال 400 میلی ولت جریان برق تولید کنند.